Delegació de Joventut del Bisbat d'Urgell

La Delegació de Joventut del Bisbat d’Urgell la formem un equip de persones que representa una realitat de la diversitat de la pastoral juvenil, encapçalats pel nostre estimat delegat Lluís Plana, que durant més d’una dècada porta engendrant realitats de joves arreu del nostre bisbat muntanyenc, amb esforç, dedicació i estimació tant vers el seu equip de col·laboradors com per als joves.

En la nostra diòcesi tenim les següents realitats de joves:

Grups TXt: joves des de 1r de la ESO fins a universitaris. Ens reunim quinzenalment durant l’any escolar, per treballar els valor de Fe i donar a conèixer Jesucrist i la seva humanitat, treballant com posar-la en pràctica en el nostre dia a dia. Es fan diverses convivències durant el curs: voluntariat, pasqua jove, estiu, Canolich músic, Nit a Montserrat, etc...

Grups TAIZÉ: grups que participen de les pregàries que s’organitzen a nivell diocesà i els cap d’any a la trobada Europea. Aquest any també participen una setmana a Taizé a l’estiu.

FEMN: Fundació d’Esplais Sta. Maria de Núria, vetlla i ofereix cursos de formació de monitors i directors del lleure, i vetlla pèl servei de Colònies de Vacances dels ESPLAIS del Bisbat d’Urgell.

Minyons-escoltes-guies Sant Jordi.

 

Membres de la delegació: Sr. Lluís Plana –Delegat-, Mn. Gabriel Casanovas –Subdelegat-, M. Carme Girart –coordinadora-, Mn. Ivan Ayala, Sr. Antoni Egea, Sr. César Arranz, Sr. Ramon Oromí,  Mn. Joan Pau Esteban, Mn. Jaume Malloral, Mn. Alfons Velázquez.


Adreça postal
Pati Palau, 1

25700

La Seu d’Urgell (Lleida)