Qui Som?

"Església Jove" parteix de la idea de voler fer el SIJ més proper a la realitat del jove. El SIJ és un servei creat per la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) a iniciativa dels bisbes catalans, de coordinació i suport a la Pastoral de Joventut de les diòcesis amb seu a Catalunya i les balears, servint les degudes iniciatives de cada bisbat. Així doncs, el SIJ esdevé un centre interdiocesà de recursos per a la pastoral amb joves. El Secretariat Interdiocesà treballa tenint en compte les necessitats personals i socials dels joves en cada moment i d’aquesta manera ajudar-los a viure i créixer en la fe. 

     

Les nostres delegacions

Bisbat de Mallorca - Delegació de Pastoral Juvenil i Vocacional

Com el propi nom indica, la nostra delegació del Bisbat de Mallorca uneix en un mateix equip l’acompanyament de joves cristians de la nostra diòcesi en el seu camí de fe en Jesucrist i la vocació que Ell fa a cadascú. Conscients i segurs que el Senyor segueix tocant els cors de molts de joves de la nostra societat, la nostra missió és cooperar amb les moltes i diferents realitats de pastoral amb joves presents a Mallorca creant un espai de trobada i de comunió.

L’equip està format per 5 joves i els dos delegats, Sra Paula Darder i Mn Danilo de Urzeda.


Adreça postal
Seminari, 4
07001 Palma
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Delegació diocesana encarregada de realitzar algunes activitats juvenils, d’acompanyar i animar els catequistes juvenils, formar i recolzar iniciatives parroquials, acompanyar joves en el camí de fe en Jesucrist.


Adreça postal
Pla de Palau, 1
25280 Solsona
Delegació de Joventut del Bisbat d'Urgell

La Delegació de Joventut del Bisbat d’Urgell la formem un equip de persones que representa una realitat de la diversitat de la pastoral juvenil, encapçalats pel nostre estimat delegat Lluís Plana, que durant més d’una dècada porta engendrant realitats de joves arreu del nostre bisbat muntanyenc, amb esforç, dedicació i estimació tant vers el seu equip de col·laboradors com per als joves.

En la nostra diòcesi tenim les següents realitats de joves:

Grups TXt: joves des de 1r de la ESO fins a universitaris. Ens reunim quinzenalment durant l’any escolar, per treballar els valor de Fe i donar a conèixer Jesucrist i la seva humanitat, treballant com posar-la en pràctica en el nostre dia a dia. Es fan diverses convivències durant el curs: voluntariat, pasqua jove, estiu, Canolich músic, Nit a Montserrat, etc...

Grups TAIZÉ: grups que participen de les pregàries que s’organitzen a nivell diocesà i els cap d’any a la trobada Europea. Aquest any també participen una setmana a Taizé a l’estiu.

FEMN: Fundació d’Esplais Sta. Maria de Núria, vetlla i ofereix cursos de formació de monitors i directors del lleure, i vetlla pèl servei de Colònies de Vacances dels ESPLAIS del Bisbat d’Urgell.

Minyons-escoltes-guies Sant Jordi.

 

Membres de la delegació: Sr. Lluís Plana –Delegat-, Mn. Gabriel Casanovas –Subdelegat-, M. Carme Girart –coordinadora-, Mn. Ivan Ayala, Sr. Antoni Egea, Sr. César Arranz, Sr. Ramon Oromí,  Mn. Joan Pau Esteban, Mn. Jaume Malloral, Mn. Alfons Velázquez.


Adreça postal
Pati Palau, 1
25700 La Seu d’Urgell (Lleida)
santfeliuJove
Delegació de Joventut del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat

Som un grup de persones que tenim l’encàrrec del bisbe Agustí de vetllar pels adolescents i joves de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, i pel món on viuen. Ho fem amb diverses accions i iniciatives.


Adreça postal
Carrer d'Armenteres, 35
08980 Sant Feliu de llobregat
Delegació de Joventut del Bisbat de Terrassa

La delegació de joventut del bisbat de Terrassa és un equip del bisbat que s’encarrega d ela pastoral juvenil de la diòcesis, intentant que els joves coneguin i estimin més a Déu cada dia.

Fem escoles de pregària, catequesis, recessos, concerts, excursions, convivències etc...

L’equip el formem: mn. Guillem (delegat), mn. Oriol (sots-delegat), Clara Cameron, Oriol Grèbol, David brunet, Joan Roca, Cris Bausili i Clara Luzón, repartits entre els arxiprestats de la diòcesis.


Adreça postal
Santjoanistes, 2
08197 Valldoreix
Delegació de Joves del Bisbat de Vic

La Delegació de Joves és l’espai que, amb comunió amb el nostre bisbe Romà, busca coordinar i dinamitzar el treball amb i dels joves cristians al Bisbat de Vic. Intentem acompanyar i animar el seu camí de fe: tant per als que treballen en parròquies, moviments, grups, Llleure, etc, com pels que estan fora de qualsevol estructura.


Adreça postal
Sanra Maria, 1
08500 Vic
Delegació de pastoral juvenil al bisbat de Tortosa
Delegació de Pastoral Juvenil al Bisbat de Tortosa

Equip de coordinació i organització del treball pastoral amb joves.

10 membres: Delegat (x1), Representants zones (x3), Capellà (x1), representants realitats juvenils (x5)


Adreça postal
Mercaders, 2
43500 Tortosa
Delegació Pastoral de Joves del bisbat de Lleida (DPJ)
Delegació Pastoral de Joves del bisbat de Lleida (DPJ)

La DPJ és la delegació del bisbat de Lleida que aglutina tots els joves del bisbat que formen part de parròquies, esplais, moviments, Col·legis,... i els ofereix un espai de trobada conjunta i tot un seguit d’activitats de formació, d’acció social i de celebració. Coordinats amb el SIJ i participant de les activitats d’aquesta.


Adreça postal
Acadèmia 17
25002 Lleida
Església Jove de Tarragona

La Delegació de Joventut de l’arxidiòcesi de Tarragona la formem un equip de persones que ens apassiona poder acompanyar a adolescents i joves en el creixement de la seva fe. A nosaltres Jesús ens ha tocat el cor i ens ha transformat la vida, i creiem que sense Ell un jove perd la gran oportunitat de la vida.

Conscients de la dificultat que avui suposa entre els més joves la transmissió de la fe, no ens cansem de buscar nous camins i possibilitats per ajudar a la trobada personal amb el Senyor.

Membres de l’equip: Mn. Joan Àguila (delegat), Marta Ciurana (sotsdelegada), Aleix Clotet (secretari), Gna. Isabel Górriz, Sara Huguet,  Montserrat Jounou, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, Mn. Josep Mateu, Òscar Millan, Ramon Pérez, Anna Robert, Jordi Rovira, Aida Solé


Adreça postal
Pla de Palau, 2
43003 Tarragona
Secretariat Pastoral de Joventut de la Diòcesi de Barcelona - Esglèsia Jove Barcelona

El Secretariat de pastoral de joventut de la diòcesi de Barcelona està al servei de tots els joves de la diòcesi i d'aquells que els acompanyen. El seu objectiu és acostar els joves a Crist i el seu evangeli i crear comunió entre les diverses realitats juvenils de la diòcesi.


Adreça postal
Villarroel 81, baixos
08011 Barcelona