Delegació
Delegació de Joventut del Bisbat de Girona

Sota el lema "Amb tu, perquè sol no vull trobar-me" aquest any els joves de la Delegació de Joventut del Bisbat de Girona han celebrat el Tridu i la Pasqua Jove durant els dies sants de l'1 al 4 d'abril de 2021 a La Cot (Santa Pau).

 

L'Ana Clara, la Núria i la Laia comparteixen amb nosaltres el testimoniatge d'aquests dies:

Aquest Tridu pasqual ha sigut especial en tots els sentits.
Encara que hi haguessin alguns obstacles, la il·lusió de viure la setmana santa amb companyia de joves disposats a aprendre de Jesús, ha fet que aquests tres dies siguin dies per desconnectar i conèixer'ns a nosaltres mateixos.

A través de diferents activitats hem canviat la nostra manera de veure les coses, aconseguint així enfortir la nostra fe i relació amb Jesús.
Les activitats d'autoreflexió ens han ajudat a plantejar-nos la vida d'una altra manera i així, veure les coses amb un altre punt de vista. Hem après a caminar amb Jesús mirant a la realitat, també ens hem desfet d'aquelles etiquetes i prejudicis que ens han posat o hem posat, a la vegada ens hem adonat que podem complementar-nos entre nosaltres, i que no existeix aquell mur invisible que divideix a la societat actualment.

Han sigut uns dies de sentir-nos lliures i de ser nosaltres mateixos, uns dies en els quals no hi havia prejudicis, i que sobretot servien per conèixer a Jesús.

També hem tingut l'oportunitat de conèixer a gent meravellosa, formant un grup de joves molt unit durant aquest temps junts.
I per acabar, volíem donar les gràcies a tots els qui han fet possible celebrar un any mes el tridu pasqual, els joves, i en especial a en Jordi i les monitores, l'Anna, la Marina, la Consol, la Cristina, l'Alba i la Núria.

Moltes gràcies de tot cor. Esperem gaudir molts anys mes d'aquesta experiència inoblidable.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...