Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

El passat mes d'abril, al bisbat de Solsona va néixer el primer recés d'Efatà, organitzat per la Delegació de Joventut, i coordinat per la Berta Codina i en Mike Ventura, juntament amb el Ventura Codina i l'Encarna Lopez, matrimoni adult, i Mn. Marc Majà, el consiliari del recés. 

Els passats 5, 6 i 7 de novembre hi va haver el segon recés d'Efatà de Solsona. Hi van participar una setantena de persones, entre caminants i servidors. Efatà és un recés de joves organitzat per joves, un recés vivencial i testimonial, on poc a poc vas caminant amb Jesús a través de la teva història personal. De la mà del Senyor i dels servidors —que són persones que ja han fet el recés— els caminants van descobrint qui és el Senyor i com poder-lo trobar, estimar i servir. 

Efatà és una obertura de cor, a la gràcia de Déu. A Efatà ens trobem a un Jesús que truca a la porta de la nostra vida, que té moltes ganes d'entrar però que només pot fer-ho si nosaltres el deixem. Jesús ha mort i ressuscitat per cada un de nosaltres, per salvar-nos, perquè ens estima, gratuïtament: aquest és el centre del missatge d'Efatà. Obrir-se a un Déu que ens abraça en la nostra història i en la nostra misèria, ens accepta tal com som, i ens vol consolar en els nostres sofriments. 

En les properes setmanes publicarem alguns testimonis de joves que han participat en aquest recés; joves que ens compartiran què ha significat Efatà. 

—el proper 6, 7 i 8 de maig, tindrem si Déu vol el tercer recés d'Efatà del Bisbat de Solsona. Li demanem al Senyor que els joves que han participat del recés perseverin en amor i fidelitat al Senyor, i cada dia el segueixin amb més constància. Que la Mare de Déu del Miracle, patrona de casa nostra, intercedeixi per cada un d'ells.

Imatges relacionades

Comparteix a: