Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

A la Nou del Berguedà, el dia 12 d'octubre, festa de la Mare de Déu del Pilar, els joves de la diòcesi es van reunir per compartir el primer Route to God del curs. 

Aprofitant que era festiu i era el primer del curs, es va fer en un format especial, tot el dia. Al matí, després de visitar a la Verge Maria, en la seva advocació de Lourdes, dins del Santuari. Després, una vintena de joves acompanyats de Mn. Pablo Beltrán, missioner del Camino Neocatecumenal, de Zambia (Àfrica), i Mn. Marc Majà, van pujar al Sobrepuny en una petita excursió que va organitzar en Pau Marginet, de la Nou, un dels joves actius del nostre bisbat.

Després de compartir el dinar a la plaça del Santuari i descansar una estona, van baixar fins a la gruta on Mn. Pablo va fer una petita meditació mariana, sobre el Pilar, i com posar "pilars forts" en la nostra vida cristiana. Després del berenar i una cançó de lloança, Mn. Pablo va donar una xerrada explicant la seva vocació i la seva experiència com a missioner. El dia va acabar amb la celebració de l'Eucaristia i un sopar de germanor. Al final del dia, van ser gairebé 30 joves els que van estar al Santuari implorant l'auxili de la Mare de Déu per tots els projectes d'aquest nou curs. 

La Delegació de Joves agraeix especialment a la Teresa Gené, a la Gna. M. Eugènia i al Santuari de la Nou, pel seu tracte i totes les facilitats.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

ESGLÉSIA JOVE - SIJ