Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Enguany, els joves del bisbat no s’han pogut trobar com de costum aquests dies de Nadal. Els altres anys els joves havien pelegrinat a Basilea, Madrid, Breslàvia als encontres internacionals de Taizé, aquest any en un format més reduït en el temps però intentant reviure el clima d’alegria perquè el Salvador del Món s’ha fet carn i ha habitat entre nosaltres (cfr. Jn 1, 14) una quarantena de nois i noies de les nostres parròquies van fer un encontre telemàtic el dia 30 de desembre a les 22 h.

Amb un ambient distès i de fraternitat els joves del bisbat es van trobar per acomiadar l’any 2020 i mirar amb esperança i plena convicció que tot és per bé dels que creuen (cfr. Rm 8, 28) l’any 2021.

Agraïm especialment a tots els que van fer possible el Route to God! Especialment la xerrada de mossèn Marc Majà, la presència de mossèn Abel Trulls, la mini-xerrada d’en Pol Navarro, jove de la parròquia de Berga, sobre el grup de “Només per Avui” i tots els joves que es van connectar, els que van col·laborar i els que ens van ajudar a passar-nos-ho bé!

—que en el nostre Any Nou no hi falti el més important: Jesús.

Informa: Delegació de Joventut

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...