Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

El passat dia 16 de gener, els joves del Bisbat es van trobar en el primer Route to God de l’any 2021, telemàticament! Gairebé una quarantena de nois i noies es van reunir per compartir una estona distesa, fraterna, testimonial i orant!

Amb el títol: on és Jesús? —impediments externs per trobar a Déu— els joves van continuar caminant en l’Evangeli de Sant Marc, capítol 10. Aquesta vegada es van adonar que en la nostra societat trobem molts factors que ens fan fer passes enrere en el nostre camí de fe: la pròpia família, els amics, els coneguts, antitestimonis que trobem dins de l’Església… però no ens cansem mai de cridar, el Senyor ve a nosaltres, perquè ho està desitjant, i nosaltres podem trobar-nos amb ell.

L’Anna Mas, va venir com a convidada, i el Guille Felip, la va acompanyar. L’Anna i el Guille van ser coordinadors del recés d’Effetá de Santa Isabel de Barcelona. Ens van ajudar a veure com d’important és no cansar-se de buscar a Jesús.

—que mai ens cansem de buscar el Senyor ni que les circumstàncies siguin adverses. El millor moment per buscar, trobar i estimar a Jesús, és avui.

Informa: Delegació de Joventut de Solsona

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

Bisbat de Solsona
Bisbat de Tortosa
Delegació de Barcelona
Bisbat d'Urgell
Delegació de Barcelona
Delegació de Lleida
Bisbat de Terrassa
Bisbat de Tortosa
Delegació de Tarragona
Delegació de Lleida
Delegació de Barcelona
Bisbat d'Urgell
Delegació de Lleida
Bisbat d'Urgell
Bisbat d'Urgell