Aquest 14 de juny, els membres del SIJ i delegats de joventut de les diòcesis amb seu a Catalunya i Mallorca amb el sr. bisbe Sergi Gordo, responsable de la pastoral juvenil, ens hem reunit a Barcelona per tal de programar el curs vinent, amb activitats com el Camino de Santiago, els dies 31 de juliol al 3 d’agost; la PEJ22 (Peregrinación Europea de Jóvenes) del 3 al 7 d’agost de 2022 a Santiago de Compostela; o la jornada d’animadors de joves que tindrà lloc el 26 de març de 2022; i compartir les diferents iniciatives que es duguin a terme des de les Delegacions al llarg d’aquest estiu.

A més, hem acomiadat mossèn Josep Mateu, que amb aquest curs acaba la seva etapa, que durant tres anys ha exercit de director del SIJ. Li agraïm tots aquests any de servei i dedicació a la pastoral juvenil. 

Durant la reunió, s’ha dut a terme la votació per tal d’escollir el nou director del SIJ, pas previ per a la confirmació i nomenament que realitzaran els prelats de la Conferència Episcopal Tarraconense. 

Mn. Josep, moltes gràcies per tots aquests anys dedicat a apropar Crist als joves i al proper director que surti escollit, molta sort i encerts en aquest nou càrrec!

 

Imatges relacionades

Comparteix a: