Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

 

Tot i la situació complicada amb augment dels casos de Covid, els joves que hem participat en els recessos d'Efatà de Solsona es vam trobar el passat diumenge dia 12 de desembre, al Monestir Mercedari de Sant Ramon. Per tal d’assegurar-nos que l'activitat es feia amb les màximes garanties, vam fer un test d'antígens a tots els participants.

El rencontre va començar a les 11 del matí amb l'esmorzar i la benvinguda, després, una xerrada que va servir per dividir-se en grupets petits i així poder compartir des del cor el que cada un dels participants estava vivint. Va ser una dinàmica que va ajudar que els servidors obríssim el cor i es poséssim en comunió amb els altres germans i germanes d'Efatà.

Després de la dinàmica, vam celebrar l'Eucaristia i acte seguit, el dinar. Vam fer bufar espelmes al nostre consiliari, mossèn Marc Majà, que enguany ha complert 40 anys! Després del dinar vam tornar anar cap a la capella on vam poder estar fent una estona de vetlla a l'Esperit Sant i Adoració al Santíssim, mentre alguns mossens també atenien confessions!

—el camí de seguiment al Senyor és la perseverança, la santedat en les coses petites de cada dia, l'amor concret i la comunió fraterna, i això és el que intentem viure a Efatà. 

Imatges relacionades

Comparteix a: