Delegació
Delegació de Joventut del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat

Joves de 7 poblacions diferents del bisbat de Sant Fevan gaudir ahir 1 de desembre del recés d'Advent que cada any organitza la Delegació de Joves que, en aquesta ocasió, es va realitzar al Santuari del Sant Crist de Piera. El silenci va ser el leit-motiv de la tarda i aquesta es va desenvolupar en tres moments.

El primer, va ser una petita introducció, guiada per l'Elisenda Almirall, a través de l'escena de l'Anunciació, pintada per Giotto, on s'hi plasma un moment d'aturada. L'explicació inicial va servir per a situar els participants en la temàtica que trobarien en els llibrets que després treballarien individualment. Després d'aquests primers instants, es va donar el tret de sortida al moment central del recés, l'estona que cada jove va poder dedicar per a reflexionar sobre tres texts del Papa Francesc que donaven llum a tres tipus de silenci: el silenci que ajuda a descobrir el Misteri, el silenci per a escoltar i el silenci per a contemplar.  
Finalment, la tarda va acabar amb la visualització d'un altre moment de silenci pintada pel pintor italià (l'anunciació als pastors) i el res de vespres. 

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

ESGLÉSIA JOVE - SIJ