Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Tot i la situació d'inestabilitat, guardant les distàncies, fent ús de les mascaretes i del gel, reduint els grups de convivència a un màxim de 6 persones, el passat dissabte dia 10 d'octubre, els joves del bisbat es van poder reunir a Cervera, un total de 40 persones. 

En el nostre camí cap a Déu ―Route to God― aquest curs caminarem amb el Senyor per l'evangeli del cec Bartimeu: primera parada, Jericó. Jericó ciutat on hi passava molta gent i on també hi va passar el Senyor. El Senyor passa per les nostres vides: pel nostre Jericó, i allà on estem ens crida a seguir-lo, tot i la nostra situació, tot i el que sigui.

Mn. Marc Majà, consiliari de la Delegació de Joventut, va donar una xerrada sobre com és el món que ens envolta i què hi té a dir el Senyor i l'Església en tot això, i la Berta Codina, jove de la parròquia de Solsona, va venir a donar-nos la seva experiència de com el Senyor es va creuar pel seu Jericó, per la seva vida. 

Van acabar la jornada amb la celebració de l'Eucaristia a l'església de Sant Agustí i després de sopar, adorant al Senyor, a l'església de Sant Antoni. Agraïm especialment a les germanes de l'Immaculat Cor de Maria i a la parròquia de Cervera, Mn. Xavier Romero, totes les facilitats que ens van posar. 

Que el Cor Immaculat de Maria ens ajudi a tots a ser cada dia més fidels a Jesús.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

DPJ Lleida
Bisbats de Terrassa, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona
Església Jove Barcelona
Bisbat d'Urgell
Església Jove Barcelona
Església Jove Barcelona
Bisbat de Solsona
Bisbat de Solsona i Barcelona
Bisbat de Solsona
Església Jove Barcelona