Delegació de Joves del Bisbat de Solsona

El passat diumenge 8 de març el P. Jesús M. Silva, sacerdot d'origen català incardinat a la diòcesi de Madrid, va venir a presentar una xerrada sobre sexualitat als joves de la diòcesi de Solsona. 

L’esdeveniment va tenir lloc al Casal Parroquial de Cervera, degut a l'interès del tema va ser obert a diferents franges d'edat i diferents persones que hi van participar. Va ser molt interessant la reflexió que el mossèn Silva va fer sobre les ferides del cor fruit de la vivència incorrecta de la sexualitat, va llençar aquesta atrevida pregunta: “quin mètode anticonceptiu protegeix el cor?”. Va ser molt interessant també el discurs que va fer sobre l'ús correcte de la llibertat en el món de la sexualitat: “ser lliure és no ser esclau de les passions, quan triem el bé la llibertat s'amplia. Si fem el que volem, no som lliures som esclaus de les nostres apetències, quan fem el que sentim som esclaus dels nostres sentiments. Llibertat i veritat no poden anar desunides”.

Els joves es van sumar amb el P. Jesús M. a la missa de sant Agustí. La Delegació de Joventut agraeix molt la presència del P. Jesús M. a la diòcesi de Solsona, així com també al P. Luis, mercedari, i dels quatre novicis de sant Ramon a l'esdeveniment.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...