Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Convivències d’inici de curs de la Delegació de Joventut

El cap de setmana del 17 i 18 de setembre, els joves es van trobar en el primer Route to God, en un format diferent: passar temps plegats per resar i per compartir.

Després d'un inici de curs una mica complicat al Bisbat, els joves es van trobar per posar en marxa el curs per compartir, pregar, riure i plorar. Més d'una vintena de joves es van reunir al Santuari Mercedari de Sant Ramon per retrobar-se després de l'estiu.

Durant el cap de setmana van tenir estones de descans, Eucaristía, vetlla al Santíssim i confessions, i una  xerrada sobre el síndrome de la segona part: totes les segones parts són dolentes? a càrrec de Mn. Marc Majà, consiliari de la Delegació de Joventut del Bisbat de Solsona. La seva plàtica va girar entorn al Sínode dels Bisbes que ha convocat el Sant Pare Francesc, que començarà el proper octubre. Després de la xerrada van tenir una estona grups petits per compartir impressions.

Finalment, després de dinar alguns van resar el rosari, van compartir una estona de jocs i van acabar les convivències amb la celebració de l'Eucaristia. 

"tornar a començar només de la mà del Senyor! Que no se'ns oblidi mai!"

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

DPJ Lleida
Bisbats de Terrassa, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona
Església Jove Barcelona
Bisbat d'Urgell
Església Jove Barcelona
Església Jove Barcelona
Bisbat de Solsona
Bisbat de Solsona i Barcelona
Bisbat de Solsona
Església Jove Barcelona