El dissabte passat, un grup de joves de la Delegació de Pastoral del bisbat de Lleida va fer un voluntariat a Barcelona al menjador social de les Germanes de Calcuta i a l'asil del Cottolengo. Aquesta activitat anomenada Impliquem-nos, volia mostrar als joves una part de la societat moltes vegades invisible en les nostres vides.

El primer voluntariat va ser al menjador social de les Germanes de Calcuta. Després d'una calurosa benvinguda, les germanes els van ensenyar a veure les necessitats que hi havia al menjador. Era impressionant la facilitat que tenien per aconseguir que no faltés de res a ningú. També els va sorprendre com aquelles persones, malgrat la situació de precarietat que vivien, eren capaces de ser agraïdes.
A la tarda, van tenir l'oportunitat d'anar al Cottolengo, que és un lloc on s'acull gent pobra amb malalties incurables. Allí la germana Elsy, els va explicar amb casos reals com Déu s'havia anat cuidant de les necessitats que se'ls hi havien presentat i que continuen havent-hi. Després van estar ajudant als malalts en les seves necessitats més bàsiques, com per exemple, donar menjar als que no tenien mobilitat.
Les experiències viscudes els van ajudar a valorar totes les coses que tenen i els van motivar a lluitar per a superar les seves dificultats, posant sempre la confiança en Déu a exemple de les germanes.

 

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

Delegació de Tarragona
Delegació de Sant Feliu de Llobregat
Delegació de Barcelona
Delegació de Solsona
Delegació de Lleida
Delegació de Tarragona
Delegació de Barcelona
Delegació de Girona
Delegació de Terrassa
Delegació de Barcelona
Delegació de Terrassa