Delegació
Delegació de Pastoral Juvenil al Bisbat de Tortosa

Acabant el mes missioner extraordinari i unint-nos a la crida que el sr. Bisbe ens feia a una jornada diocesana, la Delegació de pastoral juvenil de Tortosa convocava a participar del Fòrum el vespre del divendres 25 a la parròquia de la MD del Roser a Tortosa.


Gràcies a l'assistència i bon treball dels equips a la Crist viu, van nàixer algunes propostes concretes que poden orientar la missió pastoral encomanada.


Seguia el vespre amb el testimoni de la gna. Teresa Romero que compartí fe i vida durant 36 anys a Angola. Explicava com comparteixen la fe les comunitats africanes amb els més joves, un moment per aprendre de les esglésies que viuen en països empobrits i aprofundir en el nostre ser batejats i enviats.


I per acabar la vetllada un bon ratet d'adoració amb la banda Worship.cat que amb els seus cants i lloances feren alçar el cor i fins els braços a la glòria de Déu.


El dissabte els joves de la diòcesi es va unir al taller de la delegació de catequesi que explicaren el material de Lifeteen per al treball amb adolescents i joves.


Durant la missa d'enviament es van presentar les ofrenes del pa i el vi, posant-hi allí la vida, els combats i les esperances, els sofriments i les alegries de tots els joves pels qui ens han cridat a donar la vida.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

Delegació de Tarragona
Delegació de Sant Feliu de Llobregat
Delegació de Barcelona
Delegació de Solsona
Delegació de Lleida
Delegació de Tarragona
Delegació de Barcelona
Delegació de Girona
Delegació de Terrassa
Delegació de Barcelona
Delegació de Terrassa