Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Aquest passat divendres, coincidint amb la Solemnitat de Sant Josep, va acabar la trentena dels joves a sant Josep. La iniciativa, que pot ser considerada un èxit rotund, va unir telemàticament una cinquantena de joves de diferents bisbats per crear comunitat d’oració i conèixer més la figura de sant Josep. A més, hi ha constància de testimonis de gràcies concedides per sant Josep durant aquesta novena.

Il·lustraven l’experiència, les reflexions dels mateixos joves: “ha estat un regal caigut del cel”, “el covid ha portat coses molt doloroses però penso que també ha anat bé per fer aquesta trentena”, “el primer regal que m’ha portat sant Josep és aquesta comunitat de pregària”. “Per mi ha estat com descobrir que hi ha més vida que les quatre àvies del banc de la primera fila, veure una comunitat de joves em dona molta esperança.”

En la connexió d’aquest divendres per cloure la trentena hi van assistir 30 persones. A més de resar l’últim dia de la trentena, es va llegir l’oració per aconseguir la indulgència plenària en el Dia de Sant Josep, així com una oració al sant pels sacerdots de la diòcesi (com a pares espirituals). Finalment es va poder gaudir de la versió musicada del “Salve, Josep”, del papa Francesc.

Concloïa una jove: “Preguem molt a sant Josep perquè Jesús era molt obedient al seu pare adoptiu, sant Josep; i per tant si nosaltres li demanem a sant Josep, aquest li dirà a Jesús i Ell ho farà per obediència”.

Informa: Delegació de Joventut

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

Bisbat de Solsona
Bisbat de Tortosa
Bisbat de Terrassa
Delegació de Barcelona
Delegació de Lleida
Bisbat d'Urgell
Delegació de Barcelona
Bisbat de Terrassa
Bisbat de Tortosa
Delegació de Tarragona
Delegació de Lleida
Delegació de Barcelona
Bisbat d'Urgell
Delegació de Lleida
Bisbat d'Urgell
Bisbat d'Urgell