Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Activitat d’estiu de la delegació de joves de Solsona!! La darrera setmana d’agost, dels dies 24 a l’1 de setembre, 15 joves van compartir una setmana amb d’altres joves a l’aldea de Taizé.
Va ser la primera vegada que tots ells hi assistien, cada un, d’una manera especial s’ha emportat algunes de les paraules que el Senyor els ha pogut transmetre en les estones de pregària, en els tallers o en el compartir amb persones d’altres països o d’altres branques del cristianisme.
La setmana va començar interpel·lant als joves amb la següent frase: “el meu esperit et busca Senyor” (Is 26, 9a). Tots estem cridats a que el nostre esperit busqui al Senyor, molts d’ells van explicar com havien pogut veure el rostre de Crist en els altres. 
Els responsables van optar per crear diàriament un espai de compartir, experiències, sentiments i emocions, inclús algun dia alguns dels joves va atrevir-se a donar el seu testimoni de fe i de vida, que va ajudar-los a guanyar confiança entre ells i a fer més pinya.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

ESGLÉSIA JOVE - SIJ