Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Des de principi de curs la Delegació de Joventut, i especialment durant els mesos de pandèmia, ha anat preparant un pla d’acció per tal de poder ajudar a les parròquies del nostre bisbat de Solsona en l’àmbit de la pastoral juvenil. L’àmbit juvenil en totes les realitats eclesials i també a casa nostra és una realitat difícil: la falta de famílies cristianes en els nostres pobles i ciutats, pels valors contraris a la fe en la nostra societat postmoderna, el desarrelament de les persones en la vida de fe i virtuts… que sigui una realitat difícil no significa pas que ens haguem de rendir: és un repte per als nostres temps seguir lluitant perquè els joves coneguin la Veritat i la Vida (cf. Jn 14, 6), aquella que va més enllà d’estalviar per viatjar, comprar-se un cotxe, pensar en posar-se fort, en ser el millor per ser admirat, en aplaudiments buits per fer el pallasso…

La Delegació de Joventut pretén i vol acompanyar els joves del nostre bisbat a trobar-se amb el Senyor. D’aquesta manera, a partir del dia 9 de gener començarem unes sessions mensuals de formació per a responsables de joves.

Aquestes formacions, que seran un total de 6 —per aquest curs 2020-2021—, volen ajudar a formar cap, cor i mans per tal de tenir eines per poder fer néixer i/o créixer el grup de joves parroquial. Algunes de les sessions, com la de febrer i març, s’organitzen, respectivament, amb d’altres organismes, la delegació diocesana de Protecció de Menors i Adults Vulnerables, i el Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya.

Els temes que es treballaran en aquesta Escola de Formació Permanent en aquest primer any són diversos: des de conèixer la realitat juvenil, protecció a menors, camins a l’oració en grup, introducció a les Sagrades Escriptures, coaching catòlic… temes diversos per a la nostra realitat diversa.

Encomanem aquest projecte perquè doni bons resultats en tots aquells que s’hi han apuntat, així com en les nostres unitats pastorals parroquials, perquè cada dia siguin més vives, orants, fraternes i evangelitzadores!

Les inscripcions estan obertes, per demanar informació i/o apuntar-se, contactar amb: Miquel Ventura miquelv512@gmail.com  602 64 42 51

Informa: Delegació de Joventut

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

Bisbat de Solsona
Bisbat de Tortosa
Bisbat de Terrassa
Delegació de Barcelona
Delegació de Barcelona
Delegació de Lleida
Bisbat d'Urgell
Bisbat de Terrassa
Bisbat de Tortosa
Delegació de Tarragona
Delegació de Lleida
Delegació de Barcelona
Bisbat d'Urgell
Delegació de Lleida
Bisbat d'Urgell
Bisbat d'Urgell