Delegació
Delegació de Joventut del Bisbat de Terrassa

Entre els dies 22 i 29 de juliol ha tingut lloc la sisena peregrinació diocesana de joves organitzada per la Delegació de Joventut de la diòcesi de Terrassa, en aquesta ocasió a Santiago de Compostel.la.


Ha presidit la peregrinació Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, acompanyat pel seu bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau, 10 preveres i 2 diaques. Hi ha participat 310 joves de la major part dels arxiprestats de la diòcesi. Eren joves de Terrassa (Sant Esperit, Sagrada Família, Sant Pau, Sant Llorenç, Mare de Déu del Carme i les Fonts), Matadepera, Sabadell (Sant Feliu, Sagrat Cor i Escola La Salut), Rubí (Sant Pere i Santa Maria) Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Cerdanyola del Vallès (Mare de Déu del  Roser), Cardedeu, L’Ametlla del Vallès i Montornès del Vallès.


Ha estat una veritable experiència de fe que ha ajudat els joves a viure com a peregrins el sentit de la vida i a reflexionar sobre la necessitat d’esdevenir veritables apòstols de la joventut, compromesos en els seus  ambients i parròquies i a la nostra societat.  


Cada dia tenia el seu espai de pregària de bon matí i al vespre, de caminar durant tot el matí, reflexionar i compartir a la tarda en catequesis i tallers, i celebrar la Missa al vespre. Un dels dies tingué lloc la celebració de la Reconciliació. Hi hagueren també moments de convivència i lúdics i amb
activitats esportives.


La peregrinació començà a caminar des de Finisterre el dimarts 23 de juliol i arribà a Santiago de Compostel.la el dissabte 27 de juliol. El dilluns 22 va ser el dia d’anada en viatge, i el diumenge 28 el dia de tornada. El diumenge es celebrà la Missa de cloenda a la Catedral de Burgos i el Sr. Bisbe anuncià que
el pelegrinatge del proper any serà al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes.

Imatges relacionades

Comparteix a:

 

També et pot interessar...

ESGLÉSIA JOVE - SIJ