Delegació
Delegació de Joventut Bisbat de Solsona

Com cada mes els joves del Bisbat de Solsona es van trobar al Route to God. La parròquia de Cervera va acollir aquests, gairebé, 50 joves que van arribar de diferents indrets del Bisbat.

Aquest Route to God va ser molt especial perquè els van acompanyar, també, les Germanetes de l’Anyell de Barcelona; la Gneta. Francesca, la Gneta. Glòria i la Gneta. Margarita. Les Germanetes es van cuidar de la xerrada i del testimoni; els van ajudar a entrar en l’evangeli de la història de Zaqueu, “hi havia un home que es deia Zaqueu, cap de publicans. Era un home ric.” Les Germanetes van escrutar l’evangeli perquè els joves es plantegessin: qui som nosaltres, a què ens dediquem (el que tenim en el nostre cor), què sabem de nosaltres mateixos, què diem que som i què diu Déu que som nosaltres, qui som en realitat?

Després de la xerrada formativa, dels testimonis, van participar a la missa amb la comunitat parroquial de Cervera, a l’església de Sant Antoni de Cervera. Els joves i les Germanetes es van encarregar dels cants, les Germanetes durant l’eucaristia i els joves de l’Adoració al Santíssim que va estar oberta a tota la comunitat.

—que la Mare de Déu segueixi vetllant per cada un dels joves, augmenti amb santes i abundants vocacions les Germanetes de l’Anyell i ens ajudi a tots a perseverar en la vocació concreta que el Senyor ens ha regalat, i que cada dia més i més ens sabem i ens sentim fills molt estimats del Pare.

Imatges relacionades

Comparteix a: